AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zafer Şahin, Yol-İş Sendikası Van 1 Nolu Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Van Şubesi ve Memur-Sen Van Şubesi’ni ziyaret etti.
Seçim çalışmalarına aralık vermeden sürdüren AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zafer Şahin, bu çalışmalar kapsamında ilk olarak Yol-İş Sendikası Van 1 Nolu Şube Başkanı Salih Çalımlı’yı ve sendika yönetimini makamlarında ziyaret ederek karşılıklı dilek ve temennilerini ilettiler. Çalımlı, “Kendisi bizim kontrolör personelimizdir. İşçiler arasında "işçi babası" diye bahsedilir. Kişilikli, dürüst, çalışkan bir yapıya sahiptir. Aday adaylığını sonuna kadar destekliyoruz. İçimizden biri olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah” dedi.
Sıcak bir sohbetin ardından, Şahin ve beraberindekiler Yol-İş Sendikası’ndan ayrılıp İlim Yayma Cemiyeti Van Şube Başkanı Abbas Güngör’ü ziyaret etti. Güngör, “Zafer Şahin ve aile büyüklerini yakından tanırım, gerçekten saygı duyduğum ve çok sevdiğim bir ailedir. Zafer beyin babası Eyyüp Şahin bey ile çok sıcak bir dostluğumuz vardır. Zafer’in aday oluşu bizleri hem heyecanlandırmış, hem de çok mutlu etmiştir. Allah hakkında, hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kendisi Van’a yakışan bir isimdir, inşallah aday adaylığı sürecinde adaylığı kesin olur” dedi.
Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından, İlim Yayma Cemiyeti Van Şube Başkanlığı’ndan ayrılan Şahin ve beraberindekiler, Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar’ı makamında ziyaret ettiler. Şakar, Zafer Şahin’in sendikalarının üyesi olan bir arkadaşları olduğunu ifade ederek, “Üyemiz olan birisinin aday adayı olması bizleri mutlu etmiştir. Diliyoruz ki aday adaylığı kendisi ve Van için hayırlı olur. Başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.
Karşılıklı dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi.