İzmir’in Foça ilçesinde, 120 amatör dansçının sahne aldığı gösterisi yoğun ilgi gördü.
Foça Belediyesi’nin dans kurslarına katılan kursiyerlerin bahar gösterisi gerçekleştirildi. 120 amatör dansçının sahne aldığı gösteriler yoğun ilgi gördü. Program sırasında çok özel bir bölüme de yer verildi. Engelli gençlerin sahne çıktığı ve gösterilerini sunduğu bölümde büyük alkış aldı.
Dans kursları eğitmeni Gülhan Güzen Tutar’a teşekkür çiçeği takdim eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Özgürlükler Kenti Foça’da, birçok yetenekli gencimizi, yetişkinimizi, sizleri, özgür bir biçimde bir araya getirmeyi sağlamada dans kursları ve birçok sosyal akvitemizin önemli bir işlevi bulunmakta. Bunu bu gece bir kez daha görüyor olmak açıkçası çok anlamlı. Özellikle değerli velilerimizin de bizlere güvenmesi ve gençlerimizi bize emanet etmesi, büyüklerimizin bizlere inanması ve bizlerle beraber olması açıkçası çok önemli. Foça Belediyesi Dans Kursları yaklaşık olarak on yılını tamamladı. Bu işin, bu serüvenin içindeki en önemli aktörlerden bir tanesi çok kıymetli dans hocamız Gülhan Güzen Tutar’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Salonu dolduran çok sayıdaki izleyiciye de teşekkür eden Başkan Demirağ, sözlerini şöyle devam ettirdi:
"Ama biz sizi sahneye de bekliyoruz. Dans kurslarımızın her yaşta ve her kategori için çalışmalar yaptığını anımsatmak istiyorum. Hep beraber, özgürlükler içerisinde olalım. Birlikte eğlenelim. Bu mutlu günleri, birçok kez yaşayalım. Ayrıca yarın bizleri bu noktalara getiren, çok kıymetli annelerimizin, Anneler Günü’nü de kutluyorum” dedi.