Yeni iş sezonu açıldığı günden bu tarafa çalışma temposunu hiç düşürmeyen Bayburt Belediyesi, kış mevsimi yaklaşırken de aynı tempoyu devam ettiriyor. Birçok alanda çalışmalarına devam eden ekipler, bir yandan asfalt ve kaldırım çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da park ve bahçelerdeki peyzaj çalışmaları ile cadde ve sokaklarda yıkama faaliyetlerine devam ediyor.

Yabani Ot Temizliği ve Yıkama Çalışmaları

Yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları devam ederken mahallelerde göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği gerçekleştiren Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Veli Şaban Mahallesinde bulunan boş alanlarda ot biçme çalışması yürüten ekipler buradaki yabani otları temizleyerek estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor. Ekipler aynı zamanda Şair Zihni Kent Ormanı’nda rulo çim serme çalışmalarına devam ederken bir yandan da Kaleardı Park’ta ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt Uygulaması ve Kaldırım Yapım Çalışmaları

Yeni sezon asfalt uygulaması ve kaldırım yapım çalışmaları çerçevesinde şehir merkezinde örnek işlere imza atan ekipler mahallelerde de yoğun mesailerine devam ediyor. Kaleardı Mahallesi İspiryolu Caddesi’nde pmt serme çalışması gerçekleştiren ekipler Zahit Mahallesi İrfani Sokak’ta ise asfalt uygulaması gerçekleştiriyor. Ekipler aynı zamanda Adnan Menderes ve İspiryolu Caddeleri’nde de kaldırım yapım çalışmalarını sürdürürken Haydarhan Caddesi’nde ise küptaş uygulaması gerçekleştiriyor.