Adana Valisi Mahmut Demirtaş, at ve eşek eti kesimi yapan şahıslarla mücadeleye ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Adana İl Yatırım ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Demirtaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, kurul üyelerini oluşturan kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

2018 yılı yatırım programında merkezi idare ve yerel yönetimler tarafından gerçekleştirilen ve yatırım programında yer alan projelerin geldiği aşamanın ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda konuşan Vali Demirtaş, “Üzerimizdeki ölü toprağını atıp Adana’ya güzel projeler kazandırmamız lazım” dedi.

Son zamanlarda at ve eşek eti haberlerinin yapılan projeleri gölgelediğini vurgulayan Vali Demirtaş, “Geçenlerde Adana Lezzet Festivali’ni gerçekleştirdik, çok güzel oldu. Fakat bu at ve eşek eti konusu tüm çalışmalarımızı boşa çıkarıyor” dedi. At ve eşek kesimi gerçekleştiren şahıslarla mücadeleye ağırlık verilmesi gerektiğini söyleyen Vali Demirtaş, “Hiç kimse Adana’yı böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya bırakamaz. Bu hususta hepimize görev düşüyor” şeklinde konuştu.