Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum'da, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde günü iki idmanla geçirirken, yaptığı antrenmanlarda pas ve taktik çalışmalarına yoğunlaştı

PAS VE TAKTİK İDMANLARI

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Yılport Samsunspor, ikinci kamp etabını da hızlı başladı. Günü iki idmanla geçiren Kırmızı-Beyazlılar, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde sabah yapılan idmanda taktik çalışması gerçekleştirirken, akşam antrenmanında ise pas çalıştı. Samsunspor'da idmana tüm oyuncular katılırken, Okan Dernek salonda çalıştı.

İDEAL 11'İ BELİRLEYECEK
Yeni sezon öncesi şehir dışı ilk kamp etabı olan Bolu'da ağırlıklı olarak fiziksel kondisyon yüklemeleri yapan Kırmızı-Beyazlılar, ikinci etap olan Erzurum'da ise mental ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Teknik Direktör İrfan Buz'un, yoğun tempoya rağmen oyuncuların veriminden memnun olduğu öğrenilirken, ayrıca ideal 11'ini de kamp sonuna kadar büyük oranda belirleyeceği öğrenildi.

'DURMUYORUZ' PAYLAŞIMI
Erzurum'da yoğun süren çalışmalarla iyice vites yükselten Yılport Samsunspor'da, Teknik Direktör İrfan Buz da sosyal medya hesabından kamptan bir kare paylaşarak, taraftarları da heyecanladırmayı başlardı. Buz'un gönderisine kısa sürede çok sayıda beğeni ve destek mesajı geldi.

Mustafa TOGUR