Adana’da hırsızlık için girdikleri işyerinin alarmının çalması üzerine kaçarken ayakkabısının birini düşüren 23 yaşındaki Salih Güzel ile 19 yaşındaki Zana Aksın ve 26 yaşındaki Nihat Bozkurt, gizlendikleri atık kağıt deposunda yakalandı.
Merkez Seyhan İlçesi’nin Ulucami Mahallesi’nde oto yedek parçası satan M.A.’nın işyerinin kepenk kilidini kıran hırsızlar, içeriye girip 5 radyatörü çaldı. Bir süre sonra aynı işyerine tekrar gelen ve kasada duran 3 havalı tüfeği almak isteyen zanlılar, alarmın çalışması üzerine, paniğe kapılarak kaçmak istedi. İşyerinden çıkarken zanlılardan Salih Güzel, ayakkabısının sol tekini, Nihat Bozkurt ise cep telefonunu düşürdü.

CEP TELEFONU VE AYAKKABININ İZİNİ SÜRDÜLER
Buldukları cep telefonu ve tek ayakkabının izine süren ekipler, olay yerinin yakınlarındaki bir atık kağıt deposunda tek ayakkabısı olmayan Salih Güzel ile birlikte Zana Aksın ve Nihat Bozkurt’u yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlılardan Nihat Bozkurt, yapılan sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Olay yerinde bulunan cep telefonunun yapılan incelemesinde ise Nihat Bozkurt’a ait olduğu belirlendi.

TUTUKLANDI
Hakkında 4 ayrı hırsızlık suçundan yakalama kararı ile aranan Salih Güzel, hırsızlık suçundan aranan Zana Aksın ile Nihat Bozkurt, suçlarını itiraf etti. Ayağında tek ayakkabı olan Salih Güzel ile 2 arkadaşı ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Posta