Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER) ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek olan ’Sportif Amatör Balıkçılar Yarışıyor’ etkinliği, 22-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisi daha ekliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehir’e kazandırdığı Sarısungur (Mamuca) Göleti, farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Eskişehir’e kazandırılan Sarısungur (Mamuca) Göleti, amatör balıkçıların kıyasıya rekabetine sahne olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin ESABDER ile birlikte düzenlediği Sportif Amatör Balıkçılar Yarışıyor etkinliği 22-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Yarışma, balıkçılığa gönül vermiş her yaştan sporcuya açık olacak.
Yapılan açıklamada, yarışmaya katılmak isteyenler, kayıt ve bilgi için Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER)’in 0530 2340111 numaralı telefonundan bilgi alabilecek, ya da derneğin Deliklitaş Mahallesi Kaptan Sokak No:14/A adresine şahsen başvurabilecekler.