İLKADIM'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 4 kişinin araçlarında ve ikametlerinde arama yapıldı.

UYUŞTURUCU VE TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Aramada 49,09 gram sentetik uyuşturucu, 12 sentetik ecza hapı, uyuşturucu kullanımına yarar aparat, kurusıkı tabanca ve 14 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

CANİK'TE 1 KİŞİ YAKALANDI

Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde ise bir adreste yapılan aramada 92,07 gram sentetik uyuşturucu bulundu, 1 zanlı yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince de belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

CHP SBB başkan adayı Cevat Öncü'den rakiplerine televizyon programı daveti CHP SBB başkan adayı Cevat Öncü'den rakiplerine televizyon programı daveti

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adreslerde yapılan aramada 293 gram sentetik uyuşturucu, 27 sentetik ecza hapı, 3 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu kullanımına yarar aparatlar, kurusıkı tabanca ve kurusıkı tabanca fişekleri ele geçirildi.

Operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Yakalananlar arasında uyuşturucu madde kullanmak, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma ve basit yaralama suçlarından ifadeye yönelik aranması olan 3 kişi de bulunduğu öğrenildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.