Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar ilçesine yeni atanan Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
İçişleri Bakanlığı onayı ile Pazarlar Kaymakamlığı görevini yürütmek üzere atanan Kaymakam Ahmet Karaaslan görevine başladı.
Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ı makamında ziyaret eden Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, “Pazarlar’a hoş geldiniz. Giden Kaymakamımız Soner Bedir ile iyi bir iş birliği içerisindeydik. Sizinle de aynı işbirliği içerisinde Pazarlar’ın kalkınması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Sizin de aynı desteği vereceğinize inanıyoruz. Güzel şirin İlçemizin gelişmesi için el ele vererek projeler geliştirerek İlçemizin layık olduğu seviye getirmek için çalışacağız. Allah hayırlı mübarek etsin. Görevinizde başarılar dileriz” dedi.
Pazarlar İlçesinin yeni Kaymakamı Ahmet Karaaslan ise, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Belediye Başkanımızla el ele vererek küçük ve şirin İlçemizin layık olduğu bütün hizmetleri getirmek için birlikte hareket ederek başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.(MB-EFE)