Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Erhan Gülveren´e nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.
GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gaziantep´in Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden birisi olmasında, girişimci ruha sahip olmasındaki en önemli rolün ortak akıl ile hareket etmesi olduğunu belirterek birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemli olduğunu, huzur ve güvenin olduğu yerde üretim ve istihdamın arttığını söyledi.
Organize Sanayi Bölgesi hakkında kısa bir bilgi de veren Başkan Nakıboğlu, herkese aş ve iş imkanı sağlanması neticesinde Gaziantep´in güvenli bir kent olduğunun altını çizdi. Nakıboğlu, "Emniyet teşkilatımızın yapacağı çalışmalarla daha da güvenli bir kent olacağız. Organize Sanayi Bölgesi olarak her türlü işbirliğine ve desteğe hazırız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise, Gaziantep ve Gazianteplilerin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevde olacaklarını söyledi.