AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuru süreci ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.
Yeşilyurt açıklamasında; Ak Partide Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının 11-20 Şubat tarihleri arasında yapılacağını, temayül yoklamalarının 28 Şubat 01 Mart tarihleri arasında, genel merkezde yapılacak mülakatların ise 6-15 Mart tarihleri arasında yapılacağını belirterek, bütün aday adaylarına başarılar diledi.
Başlayan Milletvekilliği adaylığı sürecinde bazı adayların AK Parti İl Başkanı ve yönetimi ile soy isim benzerliklerini ve uzaktan da olsa akrabalıklarını kullanarak İl Başkanlığınca desteklendikleri imajı oluşturmaya çalıştıkları yönünde duyumlar aldıklarını belirten Yeşilyurt, ‘’AK Parti Erzurum İl Başkanlığı olarak tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz.Hiçbir aday adayının tarafımızdan özel olarak desteklenmesi söz konusu olmayıp tüm aday adayları partimizin ve il başkanlığımızın adaylarıdır. Başvuracak aday adaylarının hepsi il başkanlığımızın eşit desteğine mazhar olacaktır.Tüm teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın bu durumun bilincinde olarak hareket etmesini diliyoruz’’ diye konuştu.