AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, partisinin kentteki bütün köy ve mahallelerde yeniden yapılanmayı tamamladığını belirtti.
Aday adaylığı süreci parti genel merkezimizin belirleyeceği takvim doğrultusunda başlayacak. Biz teşkilatlar olarak seçimlere her an hazırız ve bu dönem 3’te 3 için kararlıyız” dedi. 2014 yılında 2 önemli seçimi atlattığını söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, genel seçimde partisinden en az 15 ila 20 arasında milletvekili aday adayı olacağını söyledi. AK Parti’ye teveccühün çok fazla olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, özellikle mahalle ve köy yapılanmasına önem verdiklerini kaydetti.
UŞAK AK PARTİ, GENEL SEÇİMLERE HAZIR
AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, genel seçim öncesinde yapılan hazırlıklar hakkında gazetecilere yazılı bir açıklama yaptı. Partisinin kentteki ilçe, belde, mahalle ve köylerde yapılandığını anlatan Basri Yıldırım, seçim dönemindeki görev dağılımının belirlendiğini kaydetti. Seçimlere sistemli hazırlandıklarını söyleyen Basri Yıldırım, “Merkez ve diğer ilçelere büyük önem veriyoruz. Merkezdeki 19 mahalle ve ilçelerimizdeki mahallelerde yapılanmamız tamamlandı. Seçim dönemi öncesi parti içinde bir dizi eğitim çalışması yaptık, toplantı ve mitinglerin ne şekilde olacağına karar verdik. Halkımızın vaktinin kıymetli olduğunu biliyoruz ve zamanı verimli kullanacağız. Sistemli bir çalışmayla halkımızdan beklediğimizin üzerinde oy alacağız” dedi.
2014’te yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemli birer prova olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, “Her seçimde oyumuzu artırdık ve giderek güçlendik. Seçimler bittikten sonra da disiplini bozmadan çalıştık. Kongrelerimizle yenilenen yönetimimiz de sisteme adapte oldu ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşanmadan programımızı devam ettiriyoruz” diye konuştu.
YAKLAŞIK 20 ADAY ADAYI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ
Partisine her seçim döneminde teveccüh gösterildiğini ifade eden Basri Yıldırım, Haziran ayındaki genel seçimler öncesinde 15 ila 20 arasında milletvekili aday adaylığı başvurusu beklediklerini söyledi. Basri Yıldırım, “Partimiz bugüne kadar yapılan genel seçimlerde hep 2-1 galip geldi. Galibiyet geleneğini bozmayacağız ve bu dönem 3-0 için çalışacağız. Bu dönem partimize yine yoğun bir ilgi olacak. Çünkü muhalefet her geçen gün halk nezdinde itibar kaybediyor. Halkın sorunlarını bilen ve çözüm üreten partimiz, gerekli milletvekili çoğunluğunu bulursa, halkın istediği yeni bir Anayasa için gerekli referandumun önünü açacaktır” şeklinde konuştu. Basri Yıldırım, “AK Parti’den aday adayı olmayı düşünen veya başvuruda bulunan herkes bizim için değerlidir. Fakat bu süreçte 3 isim ilimizi temsilen aday gösterilecek. Biz il ve ilçe yönetimleri olarak aday adaylarının hepsine eşit mesafede olacağız. Bu noktada kimsenin her hangi bir şüphesi olmasın. Tek amacımız partimizin bu seçimlere birlik ve beraberlik içinde girmesi ve galip çıkması” dedi.