İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, geçtiğimiz haftalarda Türkiye genelinde Kitap Okuma Yarışması düzenleyen Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki İMKB Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Öğretmenleri ile bir toplantı yaparak, düzenlemiş oldukları kitap okuma yarışmasındaki emeklerinden dolayı okulun bütün personeline teşekkür etti. Altınkaynak, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “Böyle bir yarışmayı gerçekleştirmekle sadece okulunuzu ve ilçenizi değil Bilecik ilini de başarıyla temsil etmiş oldunuz. Yaptığınız iş basit ve kolay bir şey değil. Bu yarışmanın yapılmış olması bu okulda güzel bir ekip ruhunun olduğunu da gösteriyor. Yarışmayı Türkiye genelinde düzenleyerek çıtayı yüksek tuttunuz. Buradan artık geriye dönüş olmaz. Önümüzdeki yıl da aynı yarışmayı gerçekleştirmelisiniz” dedi.
Başarının takdir edilmesi konusunda toplum olarak biraz cimri davranıldığını söyleyen İsmail Altınkaynak, Valimiz Ahmet Hamdi Nayir’in başarının takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi gerektiği konusundaki sözünü hatırlatarak “Sizler de takdir edilecek bir başarı gösterdiniz.” dedi.
Okul Müdürü Halil Ünal ise, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu yarışmayı yaparken bütün okul personelinin gerçek bir ekip ruhu ile hareket ettiklerini hizmetlisinden öğretmenine, idarecisinden öğrencisine kadar verilen görevi en iyi şekilde yaptıklarını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, yarışmanın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı İMKB Anadolu Lisesi personeline “Teşekkür Belgesi” takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra okuldan ayrıldı.