İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede bulunan kamu kurum kuruluşlarıyla meslek örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçeye yeni atanan Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Kenan Yılmaz, Müftü Fetullah Uydaş ile Ziraat Odası Seçimlerinde İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı’na seçilen Ali Kaykı’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak çeşitli hediye ve çiçek takdim etti. Kale’nin kurumlara yaptığı ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı, Belediye Meclis Üyesi Şevki Can ile MHP İncirliova İlçe Başkanı Ali Şahin de katıldı.
İncirliova’nın sorunlarının çözüme kavuşturulması açısından tüm resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum örgütleriyle iç içe hareket etme gayretinde olduklarını vurgulayan Başkan Kale; “Makamlar gelip geçicidir. Hepimizin temel görevi hizmet mekanizmasını yürütmek ve ilçemizin sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğimizden şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.
Başkan Kale’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı onur duyduklarını ifade eden daire ve kurum müdürleri, sorunların çözüme kavuşturulması, İncirliova’ya hizmet yapılması açısından her zaman işbirliği içerisinde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.