Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Ticaret Odası (BTO) tarafından ‘Müşterek Meslek Komitesi’ toplantısı düzenlendi. Toplantıya Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Şan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akbıyık, Deniz Öztulum, Abdullah Birlik, Meclis Başkanı Ali Bilir, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çankaya, Meclis Üyeleri ile birlikte 8 Meslek Komitesi üyesi katıldı.
Ali Bilir Otel’in Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Beyşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, odanın faaliyetleri ve akreditasyon süreci hakkında bilgi verdi.
Meclis Başkanı Ali Bilir ise, yaptığı konuşmasında, akreditasyon sürecinde meslek komitelerinin oda çalışmalarındaki önemine dikkat çekti.
Meslek komite başkanlarının, grupları ile ilgili sektörel taleplerini ilettikleri ve projelerini anlattıkları toplantıda, değerlendirme konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül yaptı. Meslek komitelerinden gelen soruları yanıtlayan Gül, her komitenin ilgilendiği sektörler için rapor oluşturmayı amaçladıklarını ve bu rapor doğrultusunda sektörlere çözümler üretmeyi planladıklarını söyledi, “Üyelerimizden talebimiz; odaya isteklerini iletmeleri ve yapılan etkinliklere katılmalarıdır” dedi.
Meslek Komitesi üyelerinden gelen sorulara da cevap veren Gül, üyelerin tüm sorunları ile yakından ilgilendiklerini, sorunların çözümü noktasında Beyşehir Ticaret Odası olarak tüm girişimlerin sağlanacağını sözlerine ekledi.