Giresun’un Görele ilçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, şehrin tüm bölgelerinde peyzaj çalışmalarına başlandı.
Şehrin değişik bölgelerinde çiçek dikim çalışmalarına hız veren Görele Belediyesi, bu kapsamda 830 saksılı şebbay, 817 saksılı papatya, bin 750 bellis çiçeği, 600 pitosporum, 450 alacalı taflan, 450 fırça çalısı ve 500 manolya olmak üzere 5 bin 397 çiçeği toprakla buluşturdu.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, dikilen ve dikilecek olan çiçekler ile şehrin daha estetik bir görünüme kavuştuğunu söyledi. Şehirde halkın gözlerine ve ruhlarına hitap edecek modern bir görüntü kazandırmak amacıyla ekipler ile birlikte çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Erener, “Bizde şehrimizin ihtiyacı olan bütün refüjlerde ve kavşaklarda bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Aynı zaman çiçek dikimini gerçekleştiren ekiplerimiz, vatandaşlarımız estetik olarak gözlerine hitap eden, çiçekleri şekillendirerek görsel bir sunum sunmaktadır. Şehrimizin daha sağlıklı ve modern bir görünümde olması için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Çiçek dikimini gerçekleştirdiğimiz bütün bölgelerde halkımızın gerekli hassasiyetleri göstereceklerinden eminin. Şehrimize çiçeklerimiz hayırlı olsun” dedi.