Mehmet KURT/İZMİR, ()- USTA müzisyen- şef Masis Aram Gözbek yönetiminde 2007 yılından bu yana müzikal yolculuğunu sürdüren ve her geçen gün başarılarına başarı ekleyen Boğaziçi Caz Korosu, İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda, müzikseverlerle görkemli bir buluşma gerçekleştirdi. Konseri 4 bin civarında müziksever izledi.
İki dünya şampiyonluğu başta olmak üzere uluslararası birçok yarışma ve festivaldeki başarısıyla göz dolduran Boğaziçi Caz Korosu, 'Kara Üzüm Salkımı', 'Entarisi Ala Benziyor', 'Suda Balık Oynuyor', 'Sabahın Seherinde Ötüyor Kuşlar', 'Ben Giderim Batuma', 'Kanatlarım Var Ruhumda', 'Bir Dalda İki Elma' gibi şarkılarıyla, Gezi Parkı eylemleri sırasında yaptıkları 'Çapulcumusun Vay Vay' gibi çalışmalarını ve yabancı eserlerden oluşan repertuvarı seslendirdi. Boğaziçi Caz Korosu sanatçılarının, konserin son şarkısını sahne yerine izleyenler arasına inerek onlarla birlikte söylemesi tiyatroyu dolduranları daha da coşturdu ve ayakta uzun süre alkışlandı.
İzmir'e geldikçe çok mutlu olduklarını belirten Şef Masis Aram Gözbek'e, çiçek vererek teşekkür eden İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, Boğaziçi Caz Korosu'nu İzmir'de ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

FOTOĞRAFLI