Muratpaşa Belediyesi, Doğuyaka ve Kızıltoprak Mahalleleri’nde, yeni açılanların yanı sıra caddelere bağlantı sağlayan yolları da sıcak asfaltla kaplıyor. Bin 40 metrelik yol, sıcak asfaltla kaplanırken, 750 metrelik bölüm de hafta içinde tamamlanacak.
İKİ MAHALLEDE ÇALIŞMA
Doğuyaka ve Kızıltoprak Mahalleleri’nde, çeşitli nedenlerle yıllardır açılıp, sıcak asfaltla kaplanamayan yollar, kent içi ulaşımın hizmetine sunuluyor. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğuyaka ve Kızıltoprak Mahalleleri’nde çalışmalarını hafta sonu da sürdürerek yolları sıcak asfaltla kaplıyor.
2000 TON MALZEME KULLANILDI
Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu da sürdürdüğü çalışmalar sonucu, toplam bin 40 metrelik sokak ve caddeleri, 2 bin ton malzeme kullanarak sıcak asfaltla kapladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İbni Sina Caddesi, 1007, 997 ve 968 sokaklarda, çalışmalarını cumartesi günü de sürdürdü.
BU HAFTA TAMAMLANACAK
Cadde ve anayollara bağlantılara öncelik tanıyan Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını bu hafta içinde tamamlayacak. Doğuyaka ve Kızıltoprak Mahalleri’nde, 1004, 998 ve Arabağ Sokaklar da asfaltlanacak. Bu iki mahallede, 750 metrelik yol, bin 400 ton malzeme kullanılarak sıcak asfaltla kaplanacak.