PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftasında Alanyaspor'u mağlup ettikten sonra Kardemir Karabükspor, Elazığspor, Adanaspor ve Göztepe'ye yenilerek 3 puanda kalan Denizlispor'da sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen santrfor Şaban, deplasmanda oynanacak Giresunspor maçının kadrosuna alındı.
Şaban'ın hazır olmamasına rağmen oynamakta ısrar ettiği ve bunun üzerine teknik heyet tarafından kafileye dahil edildiği öğrenildi. Geçen hafta hem Şaban hem de Genkov'un yokluğunda sağ kanat Leandrinho'yu santrfor oynatan teknik heyet, Şaban'la ilgili kararı maç günü vereceği bildirildi. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, bu konuda şunları söyledi:
"Genkov'un da sakatlığının sürmesi nedeniyle Şaban'ı hazır olmadığı halde kadroya aldık. Artık kazanmak zorundayız. Silkinmek ve camiamızın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için Giresunspor deplasmanını çok önemsiyoruz. Yenilgiyi aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz. Fiziksel ve mental açıdan çok iyi hazırlandık. Kazanacağımızı düşünüyorum."
Denizlispor'da Genkov'un yanı sıra tedavileri süren Tuna ve Recep de kadroda olmayacak. Bu arada yönetimin mağlubiyet halinde teknik heyetten rapor alıp, takıma ağır para cezası vermeyi plandığı öğrenildi.
PRİME 5000 TL ZAM
Denizlispor yönetimi, Giresunspor deplasmanı öncesi toplam 90 bin TL olan galibiyet primini 95 bin TL'ye çıkardı. İlk 11'de forma giyecek futbolcuların yanı sıra sonradan oyuna girecek isimler ve yedekler arasında belirli oranda bölüştürülecek primden teknik heyet, doktor, masör ve malzemeci de pay alacak. 5 bin TL artırılan primden, galibiyet halinde kişi başına yaklaşık 200 TL ekstra pay düşecek. 

FOTOĞRAFLI