Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Türkmenlere Ramazan yardımı yaptı.
Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Fatih Eroğlu, Ramazan ayının manevi ikliminin hissedildiği bu günlerde, birlik ve beraberlik şuuruna olan ihtiyacın her zamankinden daha fazla arttığını ifade ederek, "Ülkü Ocakları, kurulduğu günden bugüne her türlü zulme karşı çıkmış, dünyadaki tüm mazlumların yanında olduğunu belirtmiş bir kurumdur. Bu bağlamda gerçekleştirmiş olduğumuz bu yardım kampanyamız, öncelikli ve acil ihtiyaç olan ‘Ramazan Kolisi’ ve ‘Bebek bezi’ haricinde başka ayni ve nakdi yardım kabul edilmeyeceğini vatandaşlarımızın bilmesini isteriz. Yardımlarınız ile gönüller tekrar fethedilecek, genç dimağların ümitleri yeniden filizlenecektir. Ülkücü Hareket’in gönül coğrafyamız ile olan muhabbet köprüleri güçlenecek, soydaşlık ve yardımlaşma bilincinin şuuru nesiller boyunca etkisini hissettirecektir. Bu amaçla başlattığımız 200 koli Ramazan Paketi yaptırılıp, ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza teslim edilmiştir” dedi.
Ramazan kolilerinin hazırlanmasında desteğini esirgemeyenlere de teşekkür eden Fatih Eroğlu, “Bu vesile ile düzenlediğimiz kampanyalara desteğini esirgemeyen ve bu kutlu mücadelede bizleri yalnız bırakmayan büyük Türk milletine şimdiden teşekkürlerimizi sunar, yapacakları yardımların kabul olmasını dilerim. İdrak ettiğimiz bu mübarek ayın, Türk- İslam aleminin zulüm ve baskı altında geçirdiği son Ramazan olmasını da Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim" diye konuştu.
Yapılan yardımların Suriye Golan Türkmenleri Derneği ile birlikte acil yardıma ihtiyaçları olanlara öncelikli olarak iletildiğini ifade eden Eroğlu, bu şekilde yardımda ve bağışta bulunmak isteyenlerin kendisi ile veya Ülkü Ocakları ile irtibata geçebileceklerini sözlerine ekledi.