Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Günışığı Derneği’ni ziyaret etti.
ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, dernek üyeleri Zeki Tumay, Özcan İpiv, Yadullah Aydın ve Ali Ucum’la birlikte Iğdır Günışığı Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Avcıl ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Gülbey, Iğdır’da özellikle gençlerin manevi dünyalarına hizmet eden, onların gelecekteki yaşamlarına yön veren ve dini konularda bilgilenmelerine yardımcı olan derneklere toplumumuzun çok büyük ihtiyacı olduğunu söyledi. Gülbey, “Şehrimizin çeşitli sorunları bulunmaktadır. Bu sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmemiz gerekir. STK’ların kuruluş amaçları dışındaki bir görevleri de toplumu ilgilendiren sorunları dile getirmektir" dedi
Iğdır Günışığı Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Avcıl ise, "Toplumumuzdaki maneviyat çöküntüsüne karşın gençlerimizi ve toplumumuzu ayakta tutmak ve bilgilendirmek amacı için kurulmuş olan derneğimiz, aynı zamanda milli konularda da duyarlıdır. Derneğinizin savunmuş olduğu ve Ermeni lobisinin asılsız iddialarına bizde bu milletin bir ferdi olarak destek vermeye hazırız. Ayrıca şehrimizin toplumsal sorunlarında oluşturulacak olan platformlarda bulunmaktan memnuniyet duyarız" şeklinde konuştu.