CLK Akdeniz Elektrik ile Kızılay Batı Akdeniz Bölge Müdürlüğü arasında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. CLK personeli kan bağışına büyük ilgi gösterdi.
CLK Akdeniz Elektik hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışına, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Koordinatör Bahadır Müdüroğlu, şube müdürleri ile personeller katıldı. Tetkikleri yapılan personel sırası ile kan bağışında bulundu.
30 yıldır düzenli kan bağışçısı olduğunu belirten Bakal, kan bağışının hayat kurtardığını ve 3 ayda bir kan verdiğinin belirterek, "30 yıl önce annemin ameliyatında kan gerekli oldu. O zamandan sonra ben de bağışçı oldum. CLK Akdeniz Elektrik olarak, kana ihtiyacı olan hastalarımıza yardımcı olabilmek için kan bağışına katılıyoruz.Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde personelimin yoğun katılım gösterdi. Umarım bu bağışlanan kanlar binlerce hastaya şifa olur. CLK Akdeniz olarak her türlü projeye destek olma gayreti içindeyiz" dedi.
Kan bağışını yürüten Doktor Adem Sönmez ise, Türkiye’de kana ihtiyaç olduğunu ifade ederek, Antalya’nın bu çerçevede sağlık merkezi olması dolayısıyla daha çok kan bağışının olması gerektiğini söyledi. Antalya’da istedikleri oranda kan ihtiyacının karşılanamadığını kaydeden Gündüz, tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.