Kardemir Karabükspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ziya Ünsal, yeni teknik heyetle ile ilgili birkaç isim üzerinde çalışma yaptıklarını söyledi.
Ünsal, Tolunay Kafkas’ın geçtiğimiz haftalarda istifasının gündeme geldiğini ancak yönetim olarak bunu kabul etmeyerek yola devam ettiklerini hatırlatarak, “Kafkas’ın istifasının sebebi de takımın önünü açmak ve farklı bir kan değişimiydi. Bu iyi niyetinden hiçbir şüphemiz olmadı. Yönetim kurulu olarak da Kafkas’ın istifasını kabul etmeyerek yola birlikte devam etmemiz noktasında karşılıklı anlaşmıştık. Ancak dün Mersin İdmanyurdu maçının ardından bu konuyu yeniden değerlendirme ihtiyacı duyarak iki taraf olarak masaya oturduk. Yönetim olarak değişimin bu süreçte faydalı olacağı düşünerek sözleşmemizi feshettik" dedi.
"BİRKAÇ İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Kafkas’ın takıma çok faydaları olduğunu ifade eden Ünsal, "Kendisinden çok şey öğrendik. Keşke bu şekilde olmasaydı ve bu kadar sıkıntıyı yaşamayıp kulüp olarak başarılar ile birlikte devam edebilseydik. Ancak maalesef futbolda her türlü sonuç var. Biz kulüp olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Yönetim olarak ivedilikle yeni bir teknik heyet arayışı içindeyiz. En kısa zamanda neticelenecek. Karabükspor içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemden kurtulacak. Önümüzdeki süreç çok önemli ve bunu en kısa sürede atlatırız diye düşünüyoruz. Kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz ve bundan sonraki süreç yeni belirleyeceğimiz teknik heyetle yolumuza devam edeceğiz. Birkaç isimle görüşüyoruz ve bir an evvel bunu çözmek için çalışıyoruz” diye konuştu.