Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da 21- 24 Temmuz'ta yapılacak Afyon Summer Football Fest 2015 Turnuvası'na katılacak Fenerbahçe'nin maçları D-Smart'tan yayınlanacak.
İkbal Termal Otel'de açıklamalarda bulunan Afyon Summer Football Fest 2015 organizatörü Uğur Genç, 21-24 Temmuz'da gerçekleştirilecek turnuvaya Fenerbahçe, Olympiakos, Real Betis ve Marsilya'nın katılacağını, maçların 16 ülkede yayınlanacağını açıklarken şöyle dedi:
'MAÇLAR 20.30'DA BAŞLAYACAK'
"Fenerbahçe maçlarını 21 Temmuz Salı ve 22 Temmuz Çarşamba günü oynayacak, Fenerbahçe'nin maçları D-Smart'tan yayınlanacak. 21-24 Temmuz arasında gerçekleştirilecek tüm maçlar saat 20.30'da başlayacak. Maça giriş için passolig gerekmiyor. Afyonkarahisar'da yapımı yeni tamamlanan stadyumda henüz barkot sistemi olmadığı için kendi barkot sistemimizi getireceğiz. Bu nedenle maç biletlerinin nasıl satın alınacağı ile fiyatlarını 8 Temmuz Çarşamba günü hazırlıkları tamamlayıp açıklayacağız."
HEDEF ANTALYA GİBİ OLMAK
Afyonkarahisar'da 15 bin kişilik stadyum ile 11 yan sahanın yanı sıra atletizm pistleri bulunan spor kompleksinin yapımının tamamlandığını hatırlatan Uğur Genç, Antalya gibi spor turizminin merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Hem yüksek rakımı ve termal olanakları hem de 5 yıldızlı otelleri ve ulaşım imkanları ile Afyonkarahisar'ın Antalya'dan sonra spor turizmi için en ideal yerlerden biri olduğunu kaydeden Genç, spor kompleksinin yapıldığı alanın en uzak 5 yıldızlı otele 4-5 dakika mesafede olmasının Afyonkarahisar'ı bir cazibe merkezi haline getireceğini aktardı.
'ŞİMDİDEN BİRKAÇ TAKIM GELDİ'
Spor kompleksini bakanlıktan geçici olarak devraldıklarını açıklayan Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban ise kompleksin tüm eksiklerinin hızla tamamlandığını söylerken şöyle konuştu:
"Şimdiden birkaç takım geldi. Örneğin PTT 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çalışmalarına burada başladı. Ben eksikleri, ihtiyaçlarını soracaktım ama Teknik Direktör Hakan Kutlu hem otellerin hem de tesislerin çok iyi ve hazırlık için ideal olduğunu söyledi."

FOTOĞRAFLI