Kütahya’nın Pazarlar İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İzmir’de yaşayan hemşehrilerini ziyaret etti.
Başkan Erdoğan İzmir’in Bornova İlçesi Doğanlar mahallesinde ikamet eden Pazarlar’lı hemşehrileri ile ziyaret ederek sıkıntıları ve sorunlarını dinledi.
Bir kahvehanede toplanan Pazarlar’lılar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ile sohbet ettiler. Başkan Erdoğan’ın ziyaretlerinden ziyadesi ile memnun olduklarını belirten aslen Pazarlar İlçesinden olan ama işi dolayısıyla İzmir’de yaşayan Ahmet Azman, “Başkanımızla sohbet ettik. İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bizlere bilgi verdi. Bizleri ziyaretlerinden dolayı Pazarlar Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan’a teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Erdoğan ise, “Biz her zaman hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bugün buraya hemşehrilerimiz ile hasbıhal etmek, birebir görüşmek için geldik. Gurbetteki emekçilerimize bir araya geldik keyifli bir sohbet ettik. Hemşehrilerimizin sorunları dinledik. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında hemşehrilerimize bilgiler verdik. Yaptığımız işin en iyisini, en hayırlısını yapmaya çalışmalıyız, bize de bu yakışır. Bizler birbirimize destek olmalıyız. Pazarlar Belediye Başkanı olarak biz her zaman hemşehrilerimin yanındayız. Bizim için her şeyden önemli sizlerin birlik ve beraberliğinizdir” dedi.(MB-EFE)