BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde markete giren 2'si kadın 3 kişi aldıkları gazozun ücretini ödedikleri kasiyerin kasasında gördükleri 2 bin TL'nin 800 TL'sini, 1 dakika 10 saniye süren oyalama sonucu, 'Tırnakcılık' olarak nitelendirilen yöntemle çaldı. Polis, güvenlik kamerası ile görüntülenen hırsızların kimliğini tespit etmek için çalışmaya başladı.
Bandırma'da Sunullah Mahallesi Tuğrul Karpuz'a ait markete gilen Arap olduğu sanılan 2'si kadın, 3 kişi satın aldıkları gazozun ücretini kasada bulunan Ceylan E. isimli görevliye verdi. Bu sırada 50 yaşlarındaki erkek şüpheli, ödedikleri bozuk parayı kasaya koymak isterken gördüğü kağıt paraları eline alıp oynamaya ve saymaya başladı. Daha sonra kasiyer genç kıza paraları sayarak uzatırken içersiinde bulunan 800 TL'yi aldı. Bu sırada kadınlardan biri olayın görülmemesi için 'Perdeleme' yaparken diğeri gelişmeleri izledi.
Hırsızlık olayı, işyeri sahibinin bir süre sonra kasadaki paranın eksik olduğunu anlayıp güvenlik kamerasını izlemesi sonucu ortaya çıktı. Toplam 1 dakika 10 saniye süren hırsızlık olayını gören Tuğrul Karpuz polise başvurarak şikayetci oldu. Polis, güvenlik kamerası görüntüleri ve aldığı parmak izlerinden zanlıların kimliğini araştırıyor.

FOTOĞRAFLI