PINAR Karşıyaka yönetimi, şampiyonluk kupasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan ziyarete futbol takımına sponsor olan işadamı Erdal Acar'ın da katılmasıyla ilgili eleştiriler konusunda bir açıklama yaptı.
Yönetimin yaptığı açıklamada, "Karşıyaka'nın menfaatleri neyi gerektiriyor ise o yapılmaktadır ve yapılmaya devam edilecektir" mesajını verilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan ziyaret ve Erdal Acar'la ilgili eleştiriler, "Asılsız ve çirkin" olarak nitelendirildi. Yönetim, Karşıyaka Spor Kulübü'nün siyaset üstü olduğunu belirttiği açıklaması şöyle:
"Sayın Erdal Acar ile yönetimimiz ve büyük Karşıyaka taraftarı omuz omuzadır. Bu birliktelikten doğan gücü ve heyecanı tüm camiamız hissetmektedir. Bize yardımcı olacak herkesle işbirliği yapacağız, kol kola yürüyeceğiz. Kulübümüz için taş taş üstüne koyacak olan herkesin emeğini ve çabasını baştacı yapacağız. Herkesin kişisel eleştiri hakkına saygı duyuyoruz. Ancak dedikodudan öteye geçmeyen ithamlarla, yönetimize ve yönetim tarzımıza dışarıdan müdahale edilmesine de hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Tesisleşme vizyonumuzla Karşıyaka'yı büyütme ve yüzlerce yıl daha şanla, şerefle yaşatma sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz."