Kızına dayak attığı söylenen Yeşim Salkım, iddialara yanıt verdi. Geçtiğimiz hafta sahne aldığı mekanın tuvaletinde kızı Gizem'i dövdüğü iddia edilen Yeşim Salkım, çıkan haberlerin ardından 'Aramızda Kalmasın' programına telefonla bağlanarak konuya açıklık getirdi. Haberler karşısında büyük bir şok yaşadığını ifade eden ünlü sanatçı, "Benim nasıl bir anne olduğumu Türkiye bilir" cümlesiyle başladığı sözlerini şöyle devam ettirdi: "Bu sabah ne olduğumu bilemedim. Şok içerisindeyim. Benim nasıl bir anne olduğumu Türkiye bilir. Ben anneliği sosyal medyada yaşayan biri değilim bunu herkes bilir. Çocuklarıma olan düşkünlüğüm de bilinir. Evladım 25 yaşında nişanlı bir kız, evlenmek üzere... Kendi ayakları üzerinde duran bir kız. Ben 1 yıldır gerek hastalığımla gerekse evliliğimle ilgili sorunlar yaşıyorum. Bu olay da pastanın kreması oldu! Ben iki evladıma da bugüne kadar bir kez el kaldırmadım. Asla kötü bir söz söylemedim. Çevrem bunu çok iyi bilir."

Önce haberler karşısında hissettiklerini ifade eden Yeşim Salkım, o gün yaşanları şu sözlerle anlattı:"O akşam sahne arası veriğimde Gizem'i göremedim. Tuvalatte olduğunu öğrendim ve tuvalete gittim. Kız arkadaşıyla birlikteydi. Onu tuvaletten aldım ve odama götürdüm. Sadece 'içki içmedin' değil mi dedim."

"GİZEM BENİM İLK GÖZ AĞRIM"

Yeşim Salkım, Tv bağlantısında her ne kadar anneliği sosyal medyadan yaşayan biri değilim dese de, Instagram üzerinden açıklama yapmayı ihmal etmedi:"Ben içkiye karşı bir insanım. 25 yıldır sahneye çıkıyorum. Soda, su ve kahve dışında bir şey içmedim. Kontrolümü kaybetmeyeyim diye, akşam evime arabamla dönebileyim diye... Kızımın başına bir şey gelir endişesi ile onun da içki içmesini istemiyorum. Bunun da en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu haberin aslı astarı yok.Gizem benim ilk göz ağrımdır, ben onu babasız büyüttüm. Babasız çocuk büyütmenin ne demek olduğunu bilirler..Bu ülkede kadın olmak hakikaten çok zormuş bana bunu bir kez daha öğrettiler.Söz konusu olan benim evladım. Eğer benimle ilgili benim özelimle ilgilim bir haber yapılsa kırılmazdım ama kızımla ilgili haber yaptılar...Lütfen anne-baba olmaya çalışan insanlara saygı gösterilsin."

İDDİADA YER ALAN HABERLER İSE ŞÖYLEYDİ

Yeşim Salkım, 13 Kasım Cuma akşamı Cenk Eren'in sahibi olduğu My Cabaret'te Mesut Yar ile birlikte sahne aldı. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gidenler arasında büyük kızı Gizem de vardı. Yeşim Salkım'ın sahne almadan önce mekanın garsonlarına, kızına içki servisi yapmamalarını söylediği öğrenildi. Ancak verilen ilk arada tuvalete giden ünlü sanatçı, alkol alıp kendinden geçen 25 yaşındaki kızını görünce adeta çıldırdı.

İddialara; kızı ile yalnız kalmak isteyip tuvalette görevli kadına "Kimseyi içeri alma" talimatında bulunan Yeşim Salkım, 25 yaşındaki Gizem'i evire çevire dövdü. O sırada tuvaletten girenler içeriden Yeşim Salkım'ın "Ben sana içme demedim mi; içince bu hale geliyorsun" nidalarını duydu.

YEŞİM SALKIM KİMDİR?

12 Nisan 1968 doğumlu olan Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur. İlk albümünü 31 Mart 1994'te çıkaran sanatçı, "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla geniş kitlelere ulaşmıştır. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla büyük beğeni toplayan Yeşim Salkım, 1996 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başlamıştır. İlk evliliğini 1989'da Mustafa İmre ile yapan şarkıcının, bu evlilikten Gizem; son evliliği Hakan Eratik'ten ise Ada isimli bir kızı var.