TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şota Arveladze, Cumartesi günü karşılaşacakları Galatasaray'ın lige iyi başlangıç yapamamış olmasının kendilerini aldatmaması gerektiğini belirterek, ''Sonuçta Galatasaray'la oynuyorsunuz ve bu maçta her maçtan daha fazla konsantrasyon istiyorum" dedi.
Trabzonspor Sporif Direktörü Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze, bordo mavili takımı takip eden basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının başlangıcında hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına yönelik görüşlerini paylaşan Şota Arveladze, şunları söyledi:
"Bizim istediğimiz her maçta 3 puan. Tabii ki rakiplerin isimleri değişiyor, kalitesi değişiyor. Ama her maç çok zordur. Bunlara ek olarak, karşımızda lige iyi başlamayan bir Galatasaray var, ama direkt bizim rakibimiz. Onun için bu maçta her maçtan daha fazla konsantrasyon isterim. Tabi bu maçın sonucu Galatasaray açısından puan olarak, bizim açımızdan da gidişatın devamı açısından önemli olacak. Ne kadar önemli olduğunu hem futbolcular hem şehir biliyor. Bu fırsatı kaçırmayayım, taraftara da çağrıda bulunayım; taraftarı da bu maça bekliyorum."
"DAHA İYİ FUTBOL OLSUN İSTERDİM"
Şota Arveladze, Trabzonspor'un lige başlangıç performansıyla ilgili olarak ise, şu ifadeleri kullandı:
"Puan olarak bir şey yoktu aklımda. Puan hesaplamıyordum. Ama iyi başlangıç tabii ki düşünüyordum. Güçlü başlangıç istiyordum. Daha iyi ve daha fazla gol atmasını düşünüyordum takımın. Futbol daha iyi olsun diye düşünüyordum. Ama onlar da yolda. Dördüncü hafta bitti. Lig yeni başladı. 30 hafta iyi bir heyecan bekliyor bizi. Biz de istediklerimizin olmasını bekleyerek her hafta farklı bir maçı karşılayacağız."

FOTOĞRAF