Başkent Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sebati Karakılıç, Çorum’un Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü makamında ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Çakır’ın hazır bulunduğu ziyarette Başkent Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sebati Karakılıç, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, bundan sonraki faaliyetlerde ortak çalışma yapılması kararlaştırıldı.
Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, herkesin birer engelli adayı olduğunu hatırlatarak, ‘Ne oldum değil, ne olacağım demek’ önemli. Bayat’ta engelleri hep birlikte aşıp, yüzleri güldürüyoruz. Engelsiz bir Bayat ve engelsiz yaşam için hep birlikte çalışacağız. Hem Belediye olarak hem de Dernek olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkent Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sebati Karakılıç ise bugüne kadar engelsiz yaşam için yapılan tüm çalışmalara destek veren başta Bayat Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür etti.