Türkiye’nin önde gelen katılım bankası Bank Asya, İzmir’deki 14. şubesini Ödemiş'te açtı.

İzmir Ödemiş Şubesi’nin açılışına Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Ali Tuğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, şube sayılarını hız kesmeden artırdıklarını söyledi. Beyaz, “Bu şube ile İzmir’de 14 hizmet noktasına ulaşmış bulunuyoruz. İzmir, Bank Asya için çok önemli bir merkez. Biz Türkiye’nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. İzmir’de çok noktada hizmet vermekten, daha da önemlisi burada bu güzel insanlara hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ise, “Bugün bilindiği üzere bir dönem bankacılıkta zor dönemler olsa da bugünkü Türkiye'de artık çeşitli bankalar ülkenin en ücra köşesinde bile bankacılık hizmetlerini vatandaşlara en iyi şekilde günün getirdiği teknolojik ortamda da en iyi şekilde vermektedir. Ve bugünkü Türkiye ise büyümede dünyalar arasında 6. sıraya kadar yükselen bir konuma gelmiş durumda olması da son derece sevindirici bir konumdur. “ dedi.

Bank Asya Ödemiş Şube Müdürü Bülent Bilgili ise Ödemiş’e hizmet veriyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Şubemizde her türlü ihtiyaç ve beklentileri karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve KOBİ bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Ödemiş ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak” diye konuştu.