Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Kampüsü içerisinde yer alan iki adet çim saha yeni sezon hazırlıkları için Erzurum’a gelecek olan takımlara hizmet verebilecek.
BB Erzurumspor’un da zaman zaman antrenmanlarını yaptığı yeni çim sahaların etrafına koruyucu tor çekilerek, sahalara yedek kulübeleri yerleştirildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, son yıllarda hizmete giren yeni çim sahaların çevre düzenlemesini yaptıklarını ve modern bir görünüme kavuşturduklarını belirtti. Taşkesenligil, “GHSİM hizmet binamızın yanındaki iki adet yeni çim futbol sahamızın etrafına tor çektik. Yedek kulübelerini monta ettik. Sahalarımızın biçme işlemlerinin ardından çizgilerini çizeceğiz” dedi. Taşkesenligil, Erzurum’a Yüksek İrtifa Kampı için gelecek olan takımlara çağrı yaparak, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı Yüksek İrtifa Futbol Sahalarının yanı sıra bizim iki adet çim sahamızda takımların hizmetinde olacak. İnanıyorum ki, şehrimize kazandırılacak olan yeni futbol sahaları ile Erzurum tam bir futbol yaz kamp merkezi olacak” dedi.
KIŞIN ANTALYA YAZIN ERZURUM
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şehrin sporda her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek, “Buz ve kış sporlarında yerli ve yabancı takımlar ile sporcuların ilgi odağı olan tesislerimiz tam kapasite ile yaz kamplarına hizmet veriyor. Futbolda da ilimize çok sayıda takımın geleceğini biliyoruz. İnanıyorum ki, kış aylarında Antalya’ya akın eden futbol takımları yaz aylarında da Erzurum’a akın edecek. Çünkü Erzurum’un müthiş bir havası var. Bu yayla havasını bir kez tadan takımlar artık Erzurum’dan vazgeçmezler, ben buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.