AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Faydalı hizmetlerin bir an önce hayata geçmesi için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız" diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Köy Garajı’ndaki esnafları, Kapalı Çarşı Esnaf Derneği ve Diyanet-Sen Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Şahin, ilk olarak Köy Garajı’ndaki esnaflarla bir araya geldi. Esnaflardan 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için destek isteyen Şahin, tek başına iş başına gelmek istediklerini söyledi. Milletvekili Şahin’in ikinci durağı, Kapalı Çarşı Esnaf Derneği oldu. Dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya gelen Şahin, 4 yıllık milletvekilliği süreci içerisinde Malatya’nın menfaatleri için birçok çalışmaya imza attıklarını ifade etti. Malatya’nın sulamasından barajlarına ve yollarına, eğitimden sağlığa her alanda önemli çalışmaların yapıldığını kaydeden Şahin, "25. dönem kesintiye uğrayan bir dönem oldu. 26. dönemle beraber hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Şahin, gecelerini gündüzlerine katıp çalışacaklarını ifade ederek, "1 Kasım’da yapılacak olan seçimin sahadaki yansımasının çok iyi bir şekilde olduğunu görüyorum. Vatandaşımızın şu anda bize olan güvenine mazhar olabilmek için, yine sahada karşılaşmış olduğumuz vatandaşlarımızın taleplerini çözmek için ve bizim kendi imkanlarımızla ilimize kazandıracağımız faydalı hizmetlerin bir an önce hayata geçmesi için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız" şeklinde konuştu. Kapalı Çarşı Esnaf Derneği Başkanı Saim Güntan ise Şahin’e çalışmalarında başarılar dileyerek, 1 Kasım seçimlerin ülkeye ve Malatya’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
“İNANÇLI İNSANLARI ÖTEKİLEŞTİRDİLER”
Milletvekili Şahin’in son durağı Diyanet-Sen Malatya Şubesi oldu. Ziyarette konuşan Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, 1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Şahin ise, "Yüzde 99’u Müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz. AK Parti iktidarlarına kadar maalesef seçilen bütün hükümetlerin veya o günkü durumdan vazife çıkaran bazı kurumların birinci öncelikleri ’irtica’ diye bir yafta tutturmak oldu. İnançlı mütedeyyin insanları ötekileştire ötekileştire 2002 tarihine kadar süreci yaşamış olduk" ifadelerini kullandı.