AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Aşkar, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimini ziyaret eden Aşkar görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Aşkar’a çıktığı bu yolda çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Kamuran Aşkar’a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Kamuran Aşkar’ı anlatmaya gerek yok. Bizim yönetim kurulumuzda çok yakinen tanıyor. Zonguldak’ta tanınmış bir sima herkes tarafından tanınan bir isim. Kamuran Aşkar’ı ne zaman arasak bize yardımcı olmuştur. Bu konuda kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. İnşallah dilediği gibi olur. İnşallah Kamuran Aşkar’ı nasip olur da Meclise giderse Zonguldak adına söyleyeceklerimiz var. Kamuran Aşkar oralarda bu işleri takip edecek bilgi ve tecrübeye sahip biri kesinlikle bizi ve Zonguldak’ı mahcup etmeyecektir.”
Ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kamuran Aşkar, Zonguldak’a hizmet etmek için bu yola çıktıklarını ifade ederek şunları söyledi: “10 Şubat tarihinden itibaren başlayan bir seçim sürecimiz var. Bu kapsamda sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. Sivil toplum örgütleri o şehrin kalkınmasında gelişmesinde büyük rol oynayan unsurlardır. Ben Zonguldak’ı çok önemsiyorum. Çok önemsediğimin göstergesi olarak da şunu söylüyorum. Bizim için mesai mefhumu yoktur. Biz Zonguldak’a hizmet etmek adına Zonguldak’ın kaderini değiştirmek adına sivil toplum örgütleri ve ortak akıl ile beraber Zonguldak’ı bir adım daha ileriye taşımanın sevdasıyla yola çıktık. Ben tabandan gelen birisiyim taban noktasında söylemleriyle duruşuyla en fazla artıları olduğuma inanıyorum. 7 Haziranda bize görev verildiği takdirde Zonguldak insanına hizmet etmekten mutluluk duyacağım. Sivil toplum örgütlerine her platformda yakın olacağımı belirtmek istiyorum.”