Son hafta mücadelesinde ligin güçlü ve iddialı takımlarından Vartaş Elazığspor’u yenerek Play-off umutlarını sürdüren Samsunspor, cuma günü karşılaşacağı lider Adanaspor maçına hazırlanıyor. Hafta başından beri antrenmanlarını maç saati olan 20.00’de gerçekleştiren kırmızı-beyazlılar, perşembe sabah 09.30’da Adana’ya gidecek.



Samsunspor’daki son durum hakkında bilgiler veren Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

EN KÖTÜ İHTİMALLE 1 PUAN

Alınacak bir puanlık skorun üzüntü vereceğini ama çok da kötü bir sonuç olmadığını ifade eden Metin Ateş, “Bundan sonra 7 play-off maçına çıkacağız. Hepsi bizim için çok önemli ve değerli maçlar. Bütün maçları tek tek düşünüp, her maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz. Ama bu deplasmandan en kötü 1 puanla dönmek zorundayız. Yenemiyorsak da yenilmemeyi bilmek zorundayız. 1 puanla dönsek de bu üzülecek bir sonuçtur. Ama olmazsa olmaz dediğimiz zaman Adana’dan 1 puanla dönmemiz de bizim için kötü bir netice değildir. Çünkü 3 gün sonra Göztepe ile karşılaşacağız. Ondan sonra da Giresunspor ile oynayacağız. O yüzden Adanaspor gibi bir takımdan 1 puan almak kötü bir sonuç değildir. Yine de birinci hedefimiz 3 puandır” dedi.

Samsunspor, lider Adanaspor ile Cuma günü saat 20.00’de Adana’da karşılaşacak. PTT 1. Lig’de Adanaspor 53 puanla lider durumunda bulunurken, Samsunspor ise 37 puanla 9. sırada yer alıyor.