KARŞIYAKA'da Cüneyt Dumlupınar'ın yerine teknik direktörlük görevine Kemal Özdeş'in getirilmesiyle 3 sezondur süren kiralık diploma dönemi sona erdi. Futbol Federasyonu, 2013-14 sezonundan itibaren Süper Lig ve PTT 1'inci Lig'de görev alacak teknik direktörlerin UEFA A Lisans belgesine sahip olmasını şart koştu. Karşıyaka'da o sezon söz konusu belgeye sahip olmayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın yerine esame listesine Ati Göksu'nun adı yazıldı. Kulübede Karafırtınalar'ın yanında oturan Göksu, maçlardan sonra basın toplantılarına da katıldı. Sait Karafırtınalar'la yolları ayıran yönetim ikinci yarıda takımı UEFA A Lisansı olmayan Yusuf Şimşek'e emanet ederken, devreye yine Ati Göksu girdi. Şimşek, geçen sezonun ikinci yarısında Karşıyaka'dan ayrılıp Antalyaspor'la anlaşırken Göksu'yu da beraberinde götürdü.  
Yusuf Şimşek'in yerine takımın başına geçen Ayhan Akman, ilk haftalarda değil teknik direktörlük, PTT 1'inci Lig için yeterli antrenörlük belgesi bile bulunmadığı için sahaya çıkamadı. Kısa bir dönem dümende kalan Akman'ın yerine esame listesine teknik direktör olarak Rıza Tuyuran'ın adı yazıldı. Karşıyaka'nın eski futbolcu ve teknik direktörlerinden olan Rıza Tuyuran, Akman'ın ayrılmasıyla son haftalarda bu görevini sürdürdü. İçinde bulunduğumuz sezona yine diploma sorunu olan Cüneyt Dumlupınar'la başlayan Karşıyaka'da yönetim, kağıt üzerinde teknik direktör olarak takımı daha önce 1994-95 sezonunda Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Hamamcı'yı gösterdi. Ancak Kemal Özdeş'in göreve gelmesiyle kulüpte 3 sezondur devam eden sorun bitti. UEFA A Lisans belgeli Özdeş, maçlardan sonra basının karşısına çıkabilecek.
MEHMET DÖNÜYOR
PTT 1'inci Lig'de yeni teknik direktörü Kemal Özdeş yönetimindeki ilk maçta cumartesi günü Alanyaspor'u ağırlamaya hazırlanan Karşıyaka'da kasığındaki yırtık nedeniyle 2 haftadır forma giyemeyen Mehmet Akgün iyileşti. Tecrübeli ön liberonun cezalı Zeki'nin yerine ilk 11'de görev yapması bekleniyor. Yeşil kırmızılılarda Berkay Can'ın da cezası sürüyor.