GİRESUN (AA) - Çanakçı Belediyesince kadınlara yönelik dinlenme evi yapıldı.

Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, açılışta yaptığı konuşmada, başta köylerden gelenler olmak üzere tüm kadınların yararlanabileceği modern bir Kadın Dinlenme Evi'ni Çanakçı'ya kazandırarak ilçede bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirten Kasım, "Sizler çok daha güzel şeylere layıksınız. Sizin sorunlarınızı çözebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. İyi ki varsınız. Çok kısıtlı imkanlar ile sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da sizler için daha da iyi şeyler yapmaya devam edeceğiz. Burası artık sizindir, siz sahip çıktıkça da hep sizin olacak. Çocuklarımıza da buradan bir müjde vermek istiyorum. Önümüzdeki ocak ayında bir çocuk parkını Çanakçı'da hizmete açacağız" diye konuştu.

Çanakçı Kaymakamı Süleyman Polat ise kadınlar dinlenme evinin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, "Siz Çanakçılılar çok daha güzel şeylere layıksınız, yeter ki birlik beraberlik içinde olalım" dedi.

Açılışa, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Ak Parti Çanakçı İlçe Başkanı Ali Kadakal, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.