Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Mutlu Topçu, yenilmelerine kırmızı kart görmelerinin sebep olduğunu söyledi. Topçu, çok mücadele ettiklerini ancak mağlup olduklarını belirterek, "Maçtan önceki düşüncelerimiz ile maç sonrası düşüncelerimiz çok farklı. Beklentilerimizin haricinde bir karşılaşma gerçekleşti. İlk yarı mücadele iki takım mücadele ediyordu ve üretken değildi. Kırmızı karttan sonra bizim sistemimiz açıkçası değişti, oyunu daha çok sahamızda kabul ettik. 45 dakika iyi mücadele eden bir takım vardı. Çok net olmasa da kontra ataklarla gol aradık. 83'üncü dakika gelen golden sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Yeni transferlerimizin aramızda olmaması bana göre en büyük şanssızlığımız. Onların takıma katılmasıyla daha arzulu, daha üretken Gaziantepspor'u herkes izleyebilecek" diye konuştu.
Mutlu Topçu, kırmızı siyahlı ekip olarak yeni transfer edilen 3 yabancı oyuncuyu oynatamamalarının da kendilerini olumsuz etkilediğini sözlerine ekledi.
ÇALIMBAY: KIRAN KIRANA MAÇ OLDU
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kıran kırana geçen maçta haklı bir galibiyet aldıklarını savunarak şöyle konuştu:
"Ligin ilk başları her zaman zordur. İki takım birbirini tanıyor. Yeni takım, yeni teknik direktörler olarak zor bir maç bekliyordu bizi. Maç ilk başlangıçta denk şekilde geçiyordu. Rakibimiz eksilince bu durumu iyi değerlendirdik. Kıran kırana bir maç oldu. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler oyuna dinamizm getirdi ve pozisyonları iyi değerlendirdik ama daha iyi şeyler yapmamız gerekiyordu. Çünkü zaman zaman kendi kendimize bocalayıp, panikledik. İkinci yarı oynadığımız futbolla haklı bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti seri halinde devam ettirmemiz, istikrar yakalamamız gerekiyor. Bu açıdan galibiyet önemliydi. Yaptığımız transferlerin olumlu işler yapması da bizi ayrıca mutlu etti. Kıran kırana maç oldu, bu da ligin zor geçeceğini gösteriyor."
FOTOĞRAFLI