Mersin Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 1. turunda deplasmanda Konya Selçuklu Belediyesi’ni 39-32 mağlup ederek, ikinci tura yükseldi.

Mersin Hentbol Takımı antrenör Osman Özoğlu, Hem kupada hem de ligde yolumuza kayıpsız devam etmek istediklerini söyledi.

Maçla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Antrenörü Osman Özoğlu, rakiplerinin çok iyi mücadele ettiğini ifade ederek, "Rakibimiz çok genç bir takımdı. Maçta çok koştular ve iyi mücadele ettiler. Biz ise daha çok yarın ligde oynayacağımız maçı düşünüyorduk. Kötü oynadık. Daha çok sonuca dönük bir maç yaptık. Hakemler maçı çok iyi yönetti. Kötü oynamamıza rağmen yendiğimiz ve ikinci tura kaldığımız için mutluyuz. Kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yarın ligde oynayacakları Milli Piyango maçıyla ilgili de konuşan Özoğlu, "Lige güzel bir giriş yaptık. Oynadığımız 3 maçtan da galip ayrılarak yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Yarın Milli Piyango ile deplasmanda oynayacağız. Tabi Milli Piyango takımı çok güçlü ve köklü bir takım. Bizim için bu maç önemli ve zor geçecek. Bunun bilincindeyiz. Bu yüzden maça çok iyi hazırlandık. İyi bir oyun sergileyerek hentbol sevenlere güzel bir maç izletmek istiyoruz. Allah’ın izniyle maçı kazanıp, Mersin’e öyle döneceğiz” şeklinde konuştu.