Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), () - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi'nde gece başlayan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verilirken, belediye ekipleri kaldırım ve yollarda temizlik çalışması başlattı.
Sandıklı'da dün gece başlayan kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Sandıklı çevre yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, kent merkezinde belediye ekipleri kaldırım ve yollarda temizlik ve tuzlama çalışması yaptı. Sandıklı Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Çöl, belediye ekiplerinin yol açma çalışmalarını inceledi. İş makineleri ve işçilerle karlı kaplanan yolları açtıklarını aktaran Başkan Çöl, karla mücadelenin aralıksız süreceğini kaydetti.
Kar kalınlığının 30 santimetreyi geçtiği, hava sıcaklığının ise sıfırın altında seyrettiği Sandıklı'da sabah saatlerinde Kaymakamlık kararıyla kent merkezi ve bağlı köylerde eğitime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı. Tatil kararı belediye hoparlöründen anons edilerek duyurulurken, Kaymakam Faik Arıcan yaptığı açıklamada, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçemiz merkez ve köylerinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullarımızda 19 Şubat Perşembe günü 1 günlük tatil ilan edilmiştir" dedi.

FOTOĞRAFLI