Eskişehir’de Halkevleri ve Öğrenci Kolektifleri tarafından Gültepe Mahallesi’ndeki çocuklara yeni yıl hediyeleri dağıtıldı.
Gültepe Mahallesi Halkevi’nde bir araya gelen Öğrenci Kolektifleri ve Halkevleri üyeleri, kendi aralarında topladıkları hediyeleri, mahalledeki çocuklarla paylaştı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte 100’ün üzerinde hediye miniklere teslim edildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Yağmur Keçeli, bu etkinliğin 7 yıldır sürdürüldüğünden bahsetti. ‘Umudu Çoğaltıyoruz’ sloganıyla etkinliği düzenlediklerini kaydeden Keçeli, “Yılbaşında çocuklarımıza ücretsiz olarak oyuncak dağıtıyoruz, hediyeler dağıtıyoruz. Bu yıl da 100’ün üzerinde oyuncak topladık, çocuklarla paylaşacağız. Gönüllülerimizin getirdikleri oyuncaklar bulunuyor. Etkinliğimiz bundan sonra da devam edecek. Her yıl yılbaşında çocuklarımıza hediye götürmeye devam edeceğiz” dedi.
30’dan fazla kişinin ekipte yer aldığını ve gönüllü kişilerin de destek verdiğini belirten Keçeli, çeşitli mahallelerde etkinliğin gerçekleşeceğini söyledi.
Hediyelerine kavuşan minikler ise, mutluluklarını ifade ederek ağabey ve ablalarına teşekkürlerini ilettiler.