Rekor sayıda aday adayı müracaatı ile 7 Haziran Genel seçimlerine hazırlanan AK Parti Genel Merkezi, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’i seçim çalışmaları kapsamında Isparta ilindeki temayül yoklamasında görevlendirdi.
Halkın teveccühü ile kurulan Ak Parti’nin 12 yılda pek çok hayali gerçekleştirdiğini ve 7 Haziran genel seçimleri için olan ilginin de memnuniyet verici olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Türkiye’nin yeni hedeflerine doğru emin adımlarla yol aldığını söyledi.
Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında Isparta’da başkan olarak görev yapacak olan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından Ak Parti Isparta İl Teşkilatı ‘Temayül Yoklaması’ seçimini takip etmek ve yaptırmak üzere kurulan komisyona başkan olarak görevlendirildim. Komisyon üyelerimiz Konya Mv Hüseyin Üzülmez ve Genel Merkez Gençlik Kolları Üyesi M. Ali Demirkıran ile birlikte Isparta ili temayül yoklamasının 01 Mart pazar günü Isparta Merkez’de gerçekleşmesine nezaret edeceğiz. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.