SAMSUN'DA HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Samsun'da 21-30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan, FISU Dünya Üniversiteler Combat Kupası (Üniversiteler Arası Mücadele Sporları Dünya Şampiyonası) öncesi hazırlıklar başladı.

6 BRANŞTA TOPLAM 240 HAKEM GÖREV ALACAK

Şampiyonaya, 50 civarı ülkeden katılım sağlanacak olup, faaliyetlere bin 850 öğrenci, 600 idareci ve antrenör ile Boks, Karete, Wushu, Muaytahi, Sambo, Güreş olmak üzere 6 branşta toplam 240 hakem görev alacak.

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 

Dev organizasyonda Muaythai branşında mücadele edecek Samsunlu 3 milli sporcu, Tuğbanur Kıvrak, Devrim Aydın ve Bekir Karaömerlioğlu çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. 

"MUTLU VE GURURLUYUZ"

Karadeniz Bölge Başkanı Özgür Arlı, Samsun'dan 3 sporcunun hem kendi kulüplerinden olması hemde şehir adına Türkiye'yi temsil edecek olmalarından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını beleirterek, "Samsun olarak ev sahipliği yapacağımız Üniversiteler Arası Mücadele Sporları Dünya Şampiyonası için artık gün sayıyoruz. Samsun'dan Muaytahi branşında 52 kiloda Tuğbanur Kıvrak, 60 kiloda Devrim Aydın ve yine 60 kiloda Bekir Karaömerlioğlu ile ringde olacağız. Bu hem şehrimiz hem de ülkemiz adına büyük gurur. Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" derken, Milliler, hedeflerinin ise ringde terlerinin son damlasına kadar mücadele edip, İstiklal marşını tüm dünyaya okutturmak olduğunu söyledi.  

Esra VURAL  - Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN