Medical Park Tarsus Hastanesi ile Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek Der) arasında protokol imzalandı. Protokolle, emekliler ve birinci derece yakınları Medical Park Tarsus Hastanesi’nden indirimli sağlık hizmeti alabilecekler.
Tüm Emek Der Tarsus Şube Başkanı Bülent Gözener ve yönetim kurulu üyeleri Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin’in ziyaret etti. Ziyarette dernek ve önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmaları hakkında bilgi veren Gözener, üyelerinin kaliteli sağlık hizmeti almalarını sağlamak için sağlık konusunda da girişimde bulunduklarını söyledi.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ise Medical Park’ın uluslararası bir sağlık devi olduğunu ve sektörünün önemli markaları arasında yerini aldığını belirterek, "Bu markanın bölgeyle buluşması önemli bir şans. Yöre halkının kaliteli sağlık hizmeti alması için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Gerek hekim kadromuzu gerekse tüm alt yapılanmamızı kalite esasında yönetmeye çalışıyoruz. Son 5 aydır önemli çalışmalar yaptık. Akademik unvanlı yeni hekimler aldık, yeni branş ve üniteler ekledik, binamızı, tüm hasta odalarımızı yeniledik. Tüm bakım çalışmalarını tamamladık. Halen de devam ediyoruz. Bölgenin tüm dinamikleriyle işbirliğimiz devam ediyor" diye konuştu.