MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Niğde’de bulunan Sivil Toplum kuruluşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Milletvekili Bayram, Niğde’nin gelişmesi için en iyi hizmetleri alabilmesi için Sivil Toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceğini söyledi.
MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (NİTSO) Şevket Katırcıoğlu, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Erdoğan Aykin, Niğde Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Fahri Eker, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, GESİAD Başkanı Mustafa Şan, oda başkanları, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.
İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Milletvekili Bayram: “ Niğde’ye yön veren ve hizmet eden siz değerli arkadaşlarımla birlikte olmaktan son derece mutluluk duymaktayım ,sizler hizmetleriniz ile gerçekten Niğde’ye yön vermektesiniz” dedi.
Bayram: “Tüm Türkiye genelinde gerçekleştiren Milletvekilliği seçimlerinde Niğde’de partimize büyük teveccüh gösteren ve destek veren hemşerilerim başta olmak üzere siz değerli misafirlerimizin destekleriyle milletvekili olarak partimizi ve sizleri temsil etme görevini bana vermenizden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Vedat Bayram sizleri seviyor, MHP sizleri seviyor” diye konuştu.