Trabzon Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığına Tayfun Özlü seçildi. Özlü, iki yıldan beri başkanlık görevini yürüten Hasan Kamil Hayali’ye başarılı çalışmalarından ötürü plaket takdim ederek görevi devraldı.
Trabzon Genç Girişimciler Komitesi başkanlığı devir teslim töreninde konuşan Hasan Kamil Hayali, iki yıl zaman zarfında yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Hayali, genç insanlara kariyerlerinde sadece kamu ve özel sektör hedefleri yanı sıra girişimcilik alanına adım atabileceklerini bu bakımdan gençlerde girişimcilik ruhunun uyandırılmasının önemine dikkat çekti. Trabzon genelinde gençlerde girişimciliği uyandırmak adına çok etkili çalışmalarda bulunduklarını bu çalışmaların yeni dönemde de zinde tutulması gerektiğini kaydetti. Türkiye genelinde genç girişimciler kurulu arasında bir ilkin başarıldığını anımsatan Hayali, Trabzon Genç Girişimciler Komitesi’nin seracılık projesi ile tarım sektöründe somut bir yatırım gerçekleştirildiğini, yeni dönemde de farklı bir somut projenin hayata geçirilmesinin faydalı olacağını vurguladı.
Trabzon Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tayfun Özlü de kurulun yeni dönem çalışmalarını çalışma arkadaşları ile beraber daha ileriye taşıyacaklarını söyledi. Komitenin kuruluş döneminden beri çalışmaların içinde olduğunu kaydeden Başkan Özlü, özellikle yeni dönemdeki tüzük kapsamında çalışmaların daha verimli olacağına işaret etti. Başkan Özlü, iki yıllık başarılı çalışmalarının anısına Hasan Kamil Hayali’ye plaket takdim ederek teşekkür etti.