Otomotiv sektöründe yarım asrı geride bırakan İsotlar Grup’un koşulsuz müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan hizmet anlayışını Kayseri’ye taşıyan Aykan Volkswagen, Doğuş Otomotiv ile birlikte konuklarını iftar sofrasında buluşturdu.
Paylaşım, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşanmasına vesile olan Ramazan Ayı nedeniyle Doğuş ve Aykan ortaklığında verilen iftar yemeğinde, tutulan oruçlar dualarla açıldı. Kayseri ve Orta Anadolu’ya İsotlar’ın 50 yıllık deneyim ve birikimini taşıyan Aykan Volkswagen Kayseri’nin iftar yemeğine İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, Doğuş Otomotiv Ticari Satış Müdürü Taner Kozlan, Doğuş Otomotiv Ticari Bölge Müdürü Burak Secil ve çok sayıda Volkswagen ticari araç kullanıcısı katıldı.
İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “50. Yılımızı kutladığımız 2015 yılı bizim için çok özel geçti. Grubumuzun gücünü başta Kayseri ve komşu illerimizde olmak üzere markalarımıza gönül vermiş arkadaşlarımızla paylaşmayı ve geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.