Edip TEKİN/BURSA, () - BURSA Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin önemini vurgulayarak, "Fitnenin körüklendiği bu günlerde bayram birliğimizi güçlendirsin" dedi.
Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşma törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan, Hakan Çavuşoğlu, İsmet Su, CHP Milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Orhan Sarıbal ile MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Tevfik Topçu ile kent protokolü üyeleri katıldı. Bayramlaşma törenindekonuşan Karaloğlu, ülkenin birlik ve beraberliğinin önemini vurguladı. Fitne odaklarının son günlerde kol gezdiğini hatırlatan Karaloğlu, "Bayramlar birlik ve beraberliğin yaşandığı günlerdir. Kurban bayramı ise yakınlaşma demektir. Bayramı vesile kılarak toplumda mahallede ve sokakta, ülkemizin her noktasında muhabbeti artıracak, bir birimizi sevdirecek eylemlerde bulunmalıyız" dedi.
Bayramda büyüklerin ziyaret edilmesi gerektiğini söyleyen Karaloğlu, kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine verilmesi gerektiğini ifade etti. Karaloğlu, "Bayram günü çalışan gazetecilerimiz, polislerimiz, askerlerimizin de bayramlarını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI