Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri Derneği’nin (GİAD) organize ettiği iftar, farklı partilerin Gümüşhane kökenli milletvekillerini buluşturacak.
7 Haziran seçimlerinde çeşitli illerden milletvekili seçilen Gümüşhane kökenli AK Parti, MHP, CHP ve HDP milletvekilleri, Rixos Otel’de cuma günü hemşehri iftarında bir araya gelecek. GİAD A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rubil Gökdemir, “Parlamentoda temsil edilen 4 partinin milletvekillerini aynı sofrada buluşturuyoruz” dedi.
Eski milletvekili ve bakanların yanı sıra çok sayıda Gümüşhaneli bürokrat ve iş adamının yer alacağı iftarı tanışma ve dayanışma amaçlı düzenlediklerini ifade eden Gökdemir, “Milli birlik ve bütünlüğümüzü inşa etmenin ve korumanın tek yolu adaletli bir toplumsal düzenden geçmektedir” diye konuştu.
Mini koalisyon iftarına milletvekilleri Fikri Işık, Kemalettin Aydın, Mustafa Canlı, Ahmet Gündoğdu, Sami Mallı, Murat Koç, Raziye Sezer Katırcıoğlu, Ziya Pir, Tahsin Tarhan, Talha Erol Durmaz, Naci Ağbal, Vedat Bilgin, Karabey Kadri Karaoğlu katılacak.