İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler birincisi ve 200 bin liralık para ödülünün sahibi olacak kişi belli oldu. TV8 kanalındaki İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler finali saat 22.45'de başladı. Türkiye'nin en stil kadını ünvanını final gecesinin sonunda kazanan isim Gizem Özdilli oldu.
İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışı hızlandırılmış bir sonla dün gece TV8 kanalında noktalandı. Nur Yerlitaş ile yolları ayıran yapım ekibi reytinglerde şok düşüş yaşayınca hızlı bir son hazırladı.
Haftalardır süren maratonda stillerini yarıştıran İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacıları arasından sadece bir tanesi şampiyon oldu.
5 finalistten birinci olan yarışmacı canlı yayında açıklandı. Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz'den biri seyircilerin verdiği oylarla İşte Benim Stilim Ünlüler'de birinci olup hem "Türkiye'nin En Stil Kadını" ünvanına hemde büyük ödüle sahip oldu.
Türkiye'nin en stil kadını ünvanını kazanan isim Gizem Özdilli oldu.
İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler SMS sonuçları:
1. Gizem Özdilli
2. Pelin Suade
3. Simge Tertemiz
4. Tuğçe Özbudak
5. Berna Öztürk
AYŞENUR BALCI VE TUĞÇE ERGİŞİ; İŞTE BENİM STİLİM PODYUMUNDA!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanan final gecesiyle ekranlara geldi.
Defilede yer alan eski İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ayşenur Balcı ve Tuğçe Ergişi yeniden podyuma çıktı. Tuğçe ve Ayşenur heyecanlarını dile getirdikten sonra sevenlerine seslendiler ve finalistlere anın tadını yaşamalarını tavsiye ettiler.
İŞTE BENİM STİLİM EN SON KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim birincisinin belirleneceği final öncesi elenen son isim belirlendi. Tüm jüri üyeleri Nil Karataş ismini verdi ve böylece jürinin kararıyla Nil Karataş elendi. 

Kaynak: İnternet haber